Bestuur

 • Sandra de Klein

  Secretaris

  Sandra de Klein interieuradvies

  Ben je toe aan verandering, wil je je woning restylen, maar weet je niet hoe te beginnen?  Of wil je een indeling- & kleuradvies voor je nieuwe woning? Ik help je graag bij het ontdekken van je persoonlijke woonstijl en zet je woonwensen om naar een interieur dat past bij de sfeer die jij wilt uitstralen. Omdat de sfeer in een ruimte je gevoel beïnvloedt, vind ik het belangrijk dat je je eigen stijl volgt. Eentje die past bij jouw manier van leven. Alles begint met een oriënterend gesprek en persoonlijke aandacht voor jouw woonwensen!

  E-mail Sandra de Klein
  Bekijk haar website
 • Carola Warmink

  Penningmeester

  Praktijk C2U
  Gasselternijveen

  Praktijk C2U is uw massagepraktijk voor:
  – Ontspanningsmassage
  – Stoelmassage
  – Bedrijfsmassage
  – Zwangerschapsmassage
  – Massage bij kanker

  E-mail Carola Warmink
  Bekijk haar website

 

 

Leden

 • Alie Bos

  Bestuurslid

  Short Stay midden Drenthe

  Of je nu een weekendje wilt vertoeven in de schoonheid van de Drentse natuur of een rustig verblijf zoekt vanwege zakelijke afspraken in het noorden; Short Stay Midden Drenthe is dé ideale locatie om te verblijven. Een ontspannen omgeving waar je zowel de gezelligheid van een dorp als de rust van de natuur snel en gemakkelijk kunt opzoeken.

  E-mail Alie Bos
  Bekijk haar website
 • Anita Lauffer

  Hofstee Reclame Studio-Beilen

  E-mail Anita Lauffer
  Bekijk haar website
 • Anke Albring

  Albring Financieel Advies
  Westerbork

  Anke Albring is Financieel Adviseur en Hypotheekspecialist. “Graag help ik mensen bij het vinden van een passende financiële oplossing. Dat kan gaan om afsluiten van een nieuwe hypotheek of over het geven van tekst en uitleg over een bestaand product zoals een woekerpolis, schenken en erven of spaargeld. Het persoonlijke contact met de klant staat bij mij voorop. De drempel is laag. De waardering en blijdschap van tevreden klanten, dat is mijn drijfveer.”

  E-mail Anke Albring
  Bekijk haar website
 • Annemieke Plomp

  Bestuurslid

  AP Interieurarchitect
  Assen

  AP-Interieurarchitect is gespecialiseerd in interieurontwerp en verbouwadvies van publieke ruimtes in goed overleg met de opdrachtgever. Ook interieurontwerp en verbouwadvies voor particuliere woningen behoort tot de mogelijkheden. Annemieke Plomp, staat als bouwkundig interieurarchitect geregistreerd in het architectenregister.

  E-mail Annemieke Plomp
  Bekijk haar website
 • Bianca Kamping

  Bianca’s hairstyling-Nieuw Buinen

  E-mail Bianca Kamping
  Bekijk haar website
 • Carina Veldhuis

  Natural Life, praktijk voor Orthomoleculaire therapie
  Zeegse

  Orthomoleculaire geneeskunde richt zich op het zelf herstellend vermogen van het lichaam.
  Als ik om mij heen kijk zie ik veel mensen die door allerlei oorzaken vervallen zijn in een ongezonde levensstijl. Hierdoor ontstaan klachten op gebied van gezondheid en energie. Het is voor mij een uitdaging om mensen vanuit mijn hart en op een zo natuurlijke mogelijke manier te helpen naar een blijvend herstellend resultaat. Daarbij richt ik mij op onze dagelijkse voeding. “Gezonde voeding als natuurlijke therapie”

  E-mail Carina Veldhuis
  Bekijk haar website
 • Cisca Reininga

  B&B galerie 23

  E-mail Cisca Reininga
  Bekijk haar website
 • Ellen ter Laan

  Thoesintgroen

  Thoes in’t Groen, verzorgd wonen in de natuur. Een kleinschalige woonvoorziening voor ouderen met een zorgindicatie. Samen met mijn partner Gert en een deskundig team van gediplomeerde en ervaren medewerkers wil ik eraan bijdragen dat de bewoners van Thoes in’t Groen zich gelukkig en veilig voelen. Elkaar respecteren, sociale contacten, gezelligheid, warmte, lekker eten en drinken horen bij de kwaliteit van leven. Tijd en aandacht vind ik net zo belangrijk als het ‘zorgen’. Wij wonen samen met onze kinderen bij Thoes in’t Groen. Omdat wij praktisch altijd aanwezig zijn, zijn we goed op de hoogte van wat er speelt en kunnen we snel op zaken inspelen.

  E-mail Ellen ter Laan
  Bekijk haar website
 • Elma van Iersel

  Tekststudio PuntKomma

  Met Tekststudio PuntKomma help ik ondernemers om klanten te bereiken met effectieve teksten. Met focus op de behoefte van de klant. Waardoor de klant zich direct gehoord en begrepen voelt. Als tekstschrijver en tekstredacteur kan ik jouw teksten (her)schrijven, redigeren of corrigeren. Zodat ze binnenkomen, vlot lezen en makkelijk begrepen worden. Kracht én duidelijkheid voor jouw website, nieuwsbrief, e-learning, e-mail, brochure of informatiepakket. Ik geloof sterk in de kracht van het ‘juiste’ woord op de juiste plek. En let scherp op alle details. Laten we samen kijken hoe ik jou kan helpen.

  E-mail Elma van Iersel
  Bekijk haar website
 • Evelien van Eken

  Van Eken Administratie
  Emmen

  Van Eken Administratie verzorgt de financiële administratie voor ondernemers, stelt jaarrekeningen samen en geeft fiscaal advies op maat. “Ik wil altijd het beste resultaat voor de klant bereiken. Hoe meer ik over een bedrijf weet, des te beter ik kan meedenken. Het is dus heel belangrijk dat ik een goede relatie heb met mijn klanten. Als belastingconsulent ben ik aangesloten bij het Register Belastingadviseurs, waardoor mijn klanten ervan verzekerd zijn dat ik mijn kennis jaarlijks op peil houdt.”

  E-mail Evelien van Eken
  Bekijk haar website
 • Gerda Woltjer

  Gastouderbureau ZEBRA

  Emmen

  Bemiddelt en begeleidt de opvang: Brengt ouders en gastouders bij elkaar middels aangelegd bestand en begeleidt de opvang. Zet de gemaakte afspraken op papier die tussen de ouders en de gastouder zijn gemaakt. Regelt de betaling, deze verloopt via het gastouderbureau. Kan geraadpleegd worden bij vragen of problemen. Het gastouderbureau zorgt dat u de EHAK (eerste hulp aan kinderen) kunt behalen en verzorgt opvang-ondersteunende-cursussen waar u voor wordt uitgenodigd.

  E-mail Gerda Woltjer
  Bekijk haar website
 • Jacqueline Sandhövel,

  Fiscalibus bv

  E-mail Jacqueline Sandhövel,
  Bekijk haar website
 • Jannie Joling

  Lentegoud- Hooghalen

  E-mail Jannie Joling
  Bekijk haar website
 • Jantina Mulder

  Jantina fotografie- Assen

  E-mail Jantina Mulder
  Bekijk haar website
 • Jaqueline Huizing

  Schoonheidssalon Jacqueline Huizing

  Zwiggelte

  Een moment van rust, een moment van verzorging, een moment voor jezelf….

  Door de drukte van alledag wordt dit snel vergeten.

  Neem een moment voor jezelf(innerlijk en uiterlijk) en laat je  in een rustige omgeving vakkundig verzorgen bij Schoonheidssalon Jacqueline in Zwiggelte.

  E-mail Jaqueline Huizing
  Bekijk haar website
 • Kirsten Boerema

  Kirsten Boerema Uitvaartverzorging-Westerbork

  Samen maken we het afscheid persoonlijk. Vanuit dit idee begeleid ik de nabestaanden als hun dierbare is overleden. Ik vind het belangrijk dat mensen met een warm en goed gevoel terug kunnen kijken op de uitvaart, want een persoonlijke uitvaart helpt bij het verwerkingsproces na een overlijden. Ik neem de tijd om in alle rust te praten over hoe het afscheid er uit kan komen te zien. Ik vraag wat de wensen zijn en leg uit wat de mogelijkheden zijn. Zo zorg ik samen met de nabestaanden voor een warme en persoonlijke uitvaart.

  Ik werk vanuit mijn hart en mijn gevoel en dat maakt dat iedere uitvaart persoonlijk wordt.

  E-mail Kirsten Boerema
  Bekijk haar website
 • Lenie Lomulder

  Anders Bloemstyling
  Westerbork

  Anders Bloemstyling geeft door middel van bloemcreaties uiting aan persoonlijke verhalen. Doordat de fantasie vrij spel heeft zijn de bloemcreaties uniek, onbegrensd en persoonlijk.
  Met ondersteunend advies en persoonlijke aandacht maakt Anders Bloemstyling voor u bloemcreaties die elk moment zal versterken. In vorm, kleur en materiaalkeuze.

  E-mail Lenie Lomulder
  Bekijk haar website
 • Mijke Vlaskamp

  Bij Mijke-Westerbork

  E-mail Mijke Vlaskamp
  Bekijk haar website
 • Nicole Meijer

  Meijer Movies- Ter apel

  Sinds januari 2018 heb ik Meijer Movies, een videoproductiebedrijf, opgericht. Ik maak video’s voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Dus als u een video nodig heeft voor uw bedrijf of gaat u binnenkort trouwen? Dan bent u bij mij aan het goede adres. Meijer Movies maakt onder andere:
  * Bedrijfsvideo’s
  * Evenementen video’s (aftermovies)
  * Workshopvideo’s
  * Herinneringsfilms (bij uitvaart)
  * Trouwvideo’s
  Wilt u graag een speciale gebeurtenis vastleggen op video, maar staat het niet op de website vermeld? Dan kunt u altijd contact met mij opnemen en vragen naar de mogelijkheden.

  E-mail Nicole Meijer
  Bekijk haar website
 • Rianne van Loon

  Blauwe Bessen Boerderij-Gasselternijveen

  E-mail Rianne van Loon
  Bekijk haar website