Bestuur

 • Sandra de Klein

  Secretaris

  Sansza fashion & lifestyle

  Sansza fashion & lifestyle is een sfeervolle online winkel met stijlvolle en eigentijdse mode en woon items. Rekening houdend met duurzaamheid, ambachtelijk en natuurlijk, vind je er accessoires zoals sjaals en leren tassen voor jou en kussens, plaids en vachten voor je interieur! Cadeaus niet alleen leuk voor jezelf, maar zeker zo leuk om weg te geven. Enkele merken die wij voeren zijn Chabo Bags, Soxs, Raaf Sierkussens, Van Buren Bolsward en Ecozz.

  E-mail Sandra de Klein
  Bekijk haar website
 • Carola Warmink

  Penningmeester

  Praktijk C2U
  Gasselternijveen

  Praktijk C2U is uw massagepraktijk voor:
  – Ontspanningsmassage
  – Stoelmassage
  – Bedrijfsmassage
  – Zwangerschapsmassage
  – Massage bij kanker

  E-mail Carola Warmink
  Bekijk haar website

 

 

Leden

 • Alie Bos

  Bestuurslid

  Short Stay midden Drenthe

  Of je nu een weekendje wilt vertoeven in de schoonheid van de Drentse natuur of een rustig verblijf zoekt vanwege zakelijke afspraken in het noorden; Short Stay Midden Drenthe is dé ideale locatie om te verblijven. Een ontspannen omgeving waar je zowel de gezelligheid van een dorp als de rust van de natuur snel en gemakkelijk kunt opzoeken.

  E-mail Alie Bos
  Bekijk haar website
 • Angèla Dijksterhuis

  Teffvolkoren Hijken

  Het is eind 2015 als voor mij de maat vol is. Na jaren van aanmodderen met meerdere chronische ziektes en daardoor zelfs rolstoelafhankelijke zijn, heb ik het roer drastisch omgegooid. Mijn geluk zo dichtbij, dat had ik nooit durven dromen. In de vorm van Teff wel te verstaan. Wij verbouwen dit gewas namelijk zelf af vijftien jaar. Door Teff toe te voegen aan mijn mijn voeding en mijn leefstijl aan te passen, kon ik binnen drie maanden met dertien soorten medicijnen stoppen. Ik wil met mijn bedrijf mensen bewust laten worden van de kracht van goede voeding. 

  E-mail Angèla Dijksterhuis
  Bekijk haar website
 • Anita Lauffer

  Hofstee Reclame Studio-Beilen

  E-mail Anita Lauffer
  Bekijk haar website
 • Anke Albring

  Albring Financieel Advies
  Westerbork

  Anke Albring is Financieel Adviseur en Hypotheekspecialist. “Graag help ik mensen bij het vinden van een passende financiële oplossing. Dat kan gaan om afsluiten van een nieuwe hypotheek of over het geven van tekst en uitleg over een bestaand product zoals een woekerpolis, schenken en erven of spaargeld. Het persoonlijke contact met de klant staat bij mij voorop. De drempel is laag. De waardering en blijdschap van tevreden klanten, dat is mijn drijfveer.”

  E-mail Anke Albring
  Bekijk haar website
 • Annemieke Plomp

  Bestuurslid

  AP Interieurarchitect
  Assen

  AP-Interieurarchitect is gespecialiseerd in interieurontwerp en verbouwadvies van publieke ruimtes in goed overleg met de opdrachtgever. Ook interieurontwerp en verbouwadvies voor particuliere woningen behoort tot de mogelijkheden. Annemieke Plomp, staat als bouwkundig interieurarchitect geregistreerd in het architectenregister.

  E-mail Annemieke Plomp
  Bekijk haar website
 • Bianca Kamping

  Bianca’s hairstyling-Nieuw Buinen

  E-mail Bianca Kamping
  Bekijk haar website
 • Carina Veldhuis

  Natural Life, praktijk voor Orthomoleculaire therapie
  Zeegse

  Orthomoleculaire geneeskunde richt zich op het zelf herstellend vermogen van het lichaam.
  Als ik om mij heen kijk zie ik veel mensen die door allerlei oorzaken vervallen zijn in een ongezonde levensstijl. Hierdoor ontstaan klachten op gebied van gezondheid en energie. Het is voor mij een uitdaging om mensen vanuit mijn hart en op een zo natuurlijke mogelijke manier te helpen naar een blijvend herstellend resultaat. Daarbij richt ik mij op onze dagelijkse voeding. “Gezonde voeding als natuurlijke therapie”

  E-mail Carina Veldhuis
  Bekijk haar website
 • Carla Kersten

  Verhuur vakantiewoning Algarve (Portugal)

  In Nederland werk ik al enige tijd als Interim Financial. Door mijn plannen om in de toekomst in Portugal te gaan wonen, heb ik een appartement gekocht in Portugal. Dit appartement verhuur ik op het moment dat ik mijn opdrachten in Nederland als Interim Financial uitvoer. Er is veel animo binnen Europa om in de Algarve op vakantie te gaan, wat betekent dat er veel vraag is naar het appartement. Ik vind het leuk om te doen en omdat de verhuur goed loopt heb ik plannen om uit te breiden. Kijk voor meer informatie over het appartement op de website.

  E-mail Carla Kersten
  Bekijk haar website
 • Ellen ter Laan

  Thoesintgroen

  Thoes in’t Groen, verzorgd wonen in de natuur. Een kleinschalige woonvoorziening voor ouderen met een zorgindicatie. Samen met mijn partner Gert en een deskundig team van gediplomeerde en ervaren medewerkers wil ik eraan bijdragen dat de bewoners van Thoes in’t Groen zich gelukkig en veilig voelen. Elkaar respecteren, sociale contacten, gezelligheid, warmte, lekker eten en drinken horen bij de kwaliteit van leven. Tijd en aandacht vind ik net zo belangrijk als het ‘zorgen’. Wij wonen samen met onze kinderen bij Thoes in’t Groen. Omdat wij praktisch altijd aanwezig zijn, zijn we goed op de hoogte van wat er speelt en kunnen we snel op zaken inspelen.

  E-mail Ellen ter Laan
  Bekijk haar website
 • Evelien van Eken

  Van Eken Administratie
  Emmen

  Van Eken Administratie verzorgt de financiële administratie voor ondernemers, stelt jaarrekeningen samen en geeft fiscaal advies op maat. “Ik wil altijd het beste resultaat voor de klant bereiken. Hoe meer ik over een bedrijf weet, des te beter ik kan meedenken. Het is dus heel belangrijk dat ik een goede relatie heb met mijn klanten. Als belastingconsulent ben ik aangesloten bij het Register Belastingadviseurs, waardoor mijn klanten ervan verzekerd zijn dat ik mijn kennis jaarlijks op peil houdt.”

  E-mail Evelien van Eken
  Bekijk haar website
 • Gerda Woltjer

  Gastouderbureau ZEBRA

  Emmen

  Bemiddelt en begeleidt de opvang: Brengt ouders en gastouders bij elkaar middels aangelegd bestand en begeleidt de opvang. Zet de gemaakte afspraken op papier die tussen de ouders en de gastouder zijn gemaakt. Regelt de betaling, deze verloopt via het gastouderbureau. Kan geraadpleegd worden bij vragen of problemen. Het gastouderbureau zorgt dat u de EHAK (eerste hulp aan kinderen) kunt behalen en verzorgt opvang-ondersteunende-cursussen waar u voor wordt uitgenodigd.

  E-mail Gerda Woltjer
  Bekijk haar website
 • Inge Völlink

  Völlink Personeels-& Organisatieadvies (VPO) Assen

  Heeft u als ondernemer voortdurend het gevoel te weinig tijd en aandacht aan uw medewerkers te kunnen besteden?

  VPO adviseert, ondersteunt en ontzorgt u op deskundige wijze, met oog voor uw organisatie.

  Heeft u als werknemer of werkzoekende behoefte aan ondersteuning, coaching of advies over uw loopbaan, sollicitatie, dreigend conflict/ontslag?

  VPO adviseert en ondersteunt professioneel, op maat en met aandacht voor wat u nodig heeft.

  Ook verzorgt VPO diverse individuele en teamgerichte workshops.

  E-mail Inge Völlink
  Bekijk haar website
 • Jannie Joling

  Lentegoud- Hooghalen

  E-mail Jannie Joling
  Bekijk haar website
 • Jantina Mulder

  Jantina fotografie- Assen

  E-mail Jantina Mulder
  Bekijk haar website
 • Jaqueline Huizing

  Schoonheidssalon Jacqueline Huizing

  Zwiggelte

  Een moment van rust, een moment van verzorging, een moment voor jezelf….

  Door de drukte van alledag wordt dit snel vergeten.

  Neem een moment voor jezelf(innerlijk en uiterlijk) en laat je  in een rustige omgeving vakkundig verzorgen bij Schoonheidssalon Jacqueline in Zwiggelte.

  E-mail Jaqueline Huizing
  Bekijk haar website
 • Kirsten Boerema

  Kirsten Boerema Uitvaartverzorging-Westerbork

  Samen maken we het afscheid persoonlijk. Vanuit dit idee begeleid ik de nabestaanden als hun dierbare is overleden. Ik vind het belangrijk dat mensen met een warm en goed gevoel terug kunnen kijken op de uitvaart, want een persoonlijke uitvaart helpt bij het verwerkingsproces na een overlijden. Ik neem de tijd om in alle rust te praten over hoe het afscheid er uit kan komen te zien. Ik vraag wat de wensen zijn en leg uit wat de mogelijkheden zijn. Zo zorg ik samen met de nabestaanden voor een warme en persoonlijke uitvaart.

  Ik werk vanuit mijn hart en mijn gevoel en dat maakt dat iedere uitvaart persoonlijk wordt.

  E-mail Kirsten Boerema
  Bekijk haar website
 • Lenie Lomulder

  Anders Bloemstyling
  Westerbork

  Anders Bloemstyling geeft door middel van bloemcreaties uiting aan persoonlijke verhalen. Doordat de fantasie vrij spel heeft zijn de bloemcreaties uniek, onbegrensd en persoonlijk.
  Met ondersteunend advies en persoonlijke aandacht maakt Anders Bloemstyling voor u bloemcreaties die elk moment zal versterken. In vorm, kleur en materiaalkeuze.

  E-mail Lenie Lomulder
  Bekijk haar website
 • Mijke Vlaskamp

  Bij Mijke-Westerbork

  E-mail Mijke Vlaskamp
  Bekijk haar website
 • Nicole Meijer

  Meijer Movies- Ter apel

  Sinds januari 2018 heb ik Meijer Movies, een videoproductiebedrijf, opgericht. Ik maak video’s voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Dus als u een video nodig heeft voor uw bedrijf of gaat u binnenkort trouwen? Dan bent u bij mij aan het goede adres. Meijer Movies maakt onder andere:
  * Bedrijfsvideo’s
  * Evenementen video’s (aftermovies)
  * Workshopvideo’s
  * Herinneringsfilms (bij uitvaart)
  * Trouwvideo’s
  Wilt u graag een speciale gebeurtenis vastleggen op video, maar staat het niet op de website vermeld? Dan kunt u altijd contact met mij opnemen en vragen naar de mogelijkheden.

  E-mail Nicole Meijer
  Bekijk haar website
 • Rianne van Loon

  Blauwe Bessen Boerderij-Gasselternijveen

  E-mail Rianne van Loon
  Bekijk haar website
 • Sieka Hogendorf

  Verborgen krachten, Hardenberg

  You don’t  have to be great to start, you have to start to be great’ (Zig Ziglar)

  Als coach voor persoonlijke ontwikkeling loop ik graag  een stukje mee op jouw levenspad om je net dat ene zetje te geven om een volgende stap te zetten. Ik begeleid je op een rustige manier, met aandacht en respect voor wie je bent en voor wie je wilt zijn. Je krijgt zicht  op de onbewuste patronen, je blinde vlekken, die jou blokkeren en breekt er vervolgens doorheen. Wees welkom op mijn website om te zien hoe ik werk.

  E-mail Sieka Hogendorf
  Bekijk haar website