Sandra de Klein

Sandra de Klein interieuradvies

Ben je toe aan verandering, wil je je woning restylen, maar weet je niet hoe te beginnen?  Of wil je een indeling- & kleuradvies voor je nieuwe woning? Ik help je graag bij het ontdekken van je persoonlijke woonstijl en zet je woonwensen om naar een interieur dat past bij de sfeer die jij wilt uitstralen. Omdat de sfeer in een ruimte je gevoel beïnvloedt, vind ik het belangrijk dat je je eigen stijl volgt. Eentje die past bij jouw manier van leven. Alles begint met een oriënterend gesprek en persoonlijke aandacht voor jouw woonwensen!

Alie Bos

Short Stay midden Drenthe

Of je nu een weekendje wilt vertoeven in de schoonheid van de Drentse natuur of een rustig verblijf zoekt vanwege zakelijke afspraken in het noorden; Short Stay Midden Drenthe is dé ideale locatie om te verblijven. Een ontspannen omgeving waar je zowel de gezelligheid van een dorp als de rust van de natuur snel en gemakkelijk kunt opzoeken.

Carola Warmink

Praktijk C2U
Gasselternijveen

Praktijk C2U is uw massagepraktijk voor:
– Ontspanningsmassage
– Stoelmassage
– Bedrijfsmassage
– Zwangerschapsmassage
– Massage bij kanker

Annemieke Plomp

AP Interieurarchitect
Assen

AP-Interieurarchitect is gespecialiseerd in interieurontwerp en verbouwadvies van publieke ruimtes in goed overleg met de opdrachtgever. Ook interieurontwerp en verbouwadvies voor particuliere woningen behoort tot de mogelijkheden. Annemieke Plomp, staat als bouwkundig interieurarchitect geregistreerd in het architectenregister.

Gerda Woltjer

Gastouderbureau ZEBRA

Emmen

Bemiddelt en begeleidt de opvang: Brengt ouders en gastouders bij elkaar middels aangelegd bestand en begeleidt de opvang. Zet de gemaakte afspraken op papier die tussen de ouders en de gastouder zijn gemaakt. Regelt de betaling, deze verloopt via het gastouderbureau. Kan geraadpleegd worden bij vragen of problemen. Het gastouderbureau zorgt dat u de EHAK (eerste hulp aan kinderen) kunt behalen en verzorgt opvang-ondersteunende-cursussen waar u voor wordt uitgenodigd.

Carina Veldhuis

Natural Life, praktijk voor Orthomoleculaire therapie
Zeegse

Orthomoleculaire geneeskunde richt zich op het zelf herstellend vermogen van het lichaam.
Als ik om mij heen kijk zie ik veel mensen die door allerlei oorzaken vervallen zijn in een ongezonde levensstijl. Hierdoor ontstaan klachten op gebied van gezondheid en energie. Het is voor mij een uitdaging om mensen vanuit mijn hart en op een zo natuurlijke mogelijke manier te helpen naar een blijvend herstellend resultaat. Daarbij richt ik mij op onze dagelijkse voeding. “Gezonde voeding als natuurlijke therapie”

Evelien van Eken

Van Eken Administratie
Emmen

Van Eken Administratie verzorgt de financiële administratie voor ondernemers, stelt jaarrekeningen samen en geeft fiscaal advies op maat. “Ik wil altijd het beste resultaat voor de klant bereiken. Hoe meer ik over een bedrijf weet, des te beter ik kan meedenken. Het is dus heel belangrijk dat ik een goede relatie heb met mijn klanten. Als belastingconsulent ben ik aangesloten bij het Register Belastingadviseurs, waardoor mijn klanten ervan verzekerd zijn dat ik mijn kennis jaarlijks op peil houdt.”

Anke Albring

Albring Financieel Advies
Westerbork

Anke Albring is Financieel Adviseur en Hypotheekspecialist. “Graag help ik mensen bij het vinden van een passende financiële oplossing. Dat kan gaan om afsluiten van een nieuwe hypotheek of over het geven van tekst en uitleg over een bestaand product zoals een woekerpolis, schenken en erven of spaargeld. Het persoonlijke contact met de klant staat bij mij voorop. De drempel is laag. De waardering en blijdschap van tevreden klanten, dat is mijn drijfveer.”